Rólunk

Takarítógép, tisztítószer, takarítókocsi - nálunk mindent megtalál!

Kínálatunkban a takarítási technológiákhoz nélkülözhetetlen termékek széles választékát találja:

Professzionális takarítógép, ipari és általános tisztítószer, fertőtlenítőszer, takarítókocsi, takarítóeszköz, higiéniai papíráru és adagoló többféle kiszerelésben és típusban.

Partnereink között több elismert gyártó cég is megtalálható!

Forgalmazzuk többek között:

A Nilfisk, Tennant, Fimap, Ghibli takarítógép családját, a Vileda Professional, Haug, Vermp, 3M takarítóeszközeit, a Tork, Katrin higiéniai termékeit és adagolóit, emellett számos más gyártó minőségi termékeit, amelyek nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismertek.

Vállalati filozófiánk:

Cégünk alapelve a szakmai felkészültség mellett a megbízhatóság, pontosság és partnereink tisztelete. Termékeink listáját a felmerülő igények szerint igyekszünk bővíteni.

Fontosnak tartjuk ügyfeleink maximális elégedettségét, ezért az ipari tisztítószer és takarítóeszköz forgalmazáson túl, szakmailag felkészült munkatársaink igény szerint segítséget nyújtanak a munkaterületeken és minden problémára megoldást kínálnak.
 
Társadalmi felelősség vállalás:
 
Cégünk fontosnak tartja, hogy a bevételeinek egy részét fontos célok támogatására fordítsa. Az elmúlt években több alapítványt is támogattunk kisebb nagyobb adományokkal. 2018-tól azonban a legfontosabbnak az SOS Gyermekfalu segítését tűztük ki célül.
 
 
 
Készítettünk egy videót, melyben Baranyai Dávid vezető értékesítőnk készített interjút Romet-Balla Ágnessel az SOS Gyermekfalu adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójával.
 
 
 Amennyiben Önök is szívesen támoagtnák az alapítványt keressék őket a www.sos.hu címen.

Köszönjük, hogy a Ro-Land Plus Kft. által forgalmazott Kiehl, Tana, Ecolab, Diversey, Dymol, Clean Center, Fimap, Tennant, Nilfisk, Ghibli, Tork, Katrin, Vileda Professional, Haug, 3M, Vermop, márkákat választják, és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!