Rólunk

Takarítógép, tisztítószer, takarítókocsi - nálunk mindent megtalál!

Kínálatunkban a takarítási technológiákhoz nélkülözhetetlen termékek széles választékát nyújtjuk:

professzionális takarítógépek, ipari és általános tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, takarítóeszközök, takarítókocsik, higiéniai papíráruk és adagolók többféle kiszerelésben és típusban.

Beszállítóink között több elismert gyártó cég is fellelhető!

Forgalmazzuk többek között:

a Nilfisk, a Tennant, a Fimap és a Ghibli márkák takarítógép-családját, a Vileda Professional, a Haug, a Vermop és a 3M takarítóeszközeit, a Tork és a Katrin higiéniai termékeit és adagolóit, valamint számos más gyártó minőségi termékeit, amelyek nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismertek és elismertek.

Vállalati filozófiánk:

Cégünk alapelve a szakmai felkészültség mellett a megbízhatóság, pontosság és partnereink tisztelete. Termékeink listáját a felmerülő igények szerint igyekszünk bővíteni.

Fontosnak tartjuk ügyfeleink maximális elégedettségét, ezért az ipari tisztítószer és takarítóeszköz forgalmazáson túl, szakmailag felkészült munkatársaink igény szerint segítséget nyújtanak a munkaterületeken és minden problémára megoldást kínálnak.
 
Társadalmi felelősség vállalás:
 
Fontosnak tartjuk, hogy a bevételeink egy részét fontos célok támogatására fordítsuk. Az elmúlt években több alapítványt is támogattunk kisebb-nagyobb adományokkal. 2018-tól azonban a legfontosabbnak, az SOS Gyermekfalunak a segítését tűztük ki célul.
 
 
 
Készítettünk egy videót, melyben Baranyai Dávid, vezető értékesítőnk beszélget Romet-Balla Ágnessel, az SOS Gyermekfalu adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójával az SOS Gyermekfaluról, az alapítvány motivációjáról, munkájáról, célkitűzéseiről és természetesen a gyermekfalvak lakóiról.
 
 
Amennyiben Ön is szívesen támogatná az alapítványt, keresse Őket a www.sos.hu címen.

Köszönjük, hogy a Ro-Land Plus Kft. által forgalmazott Kiehl, Tana, Ecolab, Diversey, Dymol, Clean Center, Fimap, Tennant, Nilfisk, Ghibli, Tork, Katrin, Vileda Professional, Haug, 3M és Vermop márkákat választják, és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!